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Rendimientos:
6 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
5 mins
Tiempo de Cocción:
30 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Grace29

Roasted Vegetables

Mixed vegetables in the oven with a little olive oil. So simple and perfect for summer.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Preheat oven to 350 °F (175 °C).
  2. In a bowl, lightly coat the mushrooms, squash, peppers, asparagus and onion in the olive oil and seasoning.
  3. Place the veggies on a non-stick tray and roast for around 25 minutes stirring regularly.
  4. Roast until veggies are tender and lightly browned.
733 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
husband and I loved it instead of salt and pepper I used mrs. dash garlic and herb. Was wonderful
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04 ago. 11 por el miembro: pamwalsh67
i tried this recipie last night...it was sooooo good. thanks
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16 ene. 09 por el miembro: STEPHMAHAN
i used about 1/2 cup veg broth and no oil or seasoning i didn't have the yellow onion so i added a beet instead very good!
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16 oct. 07 por el miembro: zabava
I thought for Atkin's introduction it is best to stay away from veggies?
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05 jul. 07 por el miembro: modernromantiks
I tried this and it was fantastic!! I added a tad of cream corn and black beans, and put it in a glass baking dish, so it turned out more likea casserole. the whole family LOVED IT!
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15 jun. 07 por el miembro: mommy
These tasted great!! I was in need of something other than a salad. I added cherry tomatoes, which tasted great!
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14 jun. 07 por el miembro: amandilane
I add a tablespoon of balsalmic vinegar to the olive oil and throw veggies on the grill. My usual combo is thick cut zuccini, mushrooms, green beans, and whole peppers.
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06 may. 07 por el miembro: SWoolway
You can also add some cauliflower or broccoli, keeps getting better!
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23 abr. 07 por el miembro: yllen
5 stars!
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12 abr. 07 por el miembro: Joyce2
Delete salt & pepper and change the heavy olive oil to a spray of EVOO.
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27 mar. 07 por el miembro: csoar
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Resumen Nutricional:

Hay 113 calorías en una porción de Roasted Vegetables.
Desglose de Calorías: 70% grasa, 25% carbh, 5% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
471 kj
113 kcal
Proteína
1,48g
Carbohidratos
7,47g
Fibra
1,8g
Azúcar
2,41g
Grasa
9,26g
Grasa Saturada
1,293g
Grasa Poliinsaturada
1,046g
Grasa Monoinsaturada
6,578g
Colesterol
0mg
Sodio
779mg
Potasio
249mg
6%
de IDR*
(113 cal)
6% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (25%)
 
Grasa (70%)
 
Proteína (5%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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