Rendimientos: 1 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 5 mins
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Walls ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_strawberry_shared_tiny.jpg)
Egg Crepes
Easy to make crepes that are lovely for breakfast with your favorite fillings.
Ingredientes
Instrucciones
- Blend all ingredients together with a blender.
- Heat a pan with a small amount of oil.
- Pour the mixture in the pan. When it starts to come away from the edges, carefully turn over with a spatula.
- Slide the finished crepe onto a plate and repeat until your mixture is finished.
- Season with artificial sweetner and ground cinnamon.
833 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisiones
My fave bfst now! You can substitute heavy cream for half&half (just 1g of carbs but cheaper ;)).
08 ene. 11 por el miembro: Kate GB
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Delicious with fresh blueberries and whipped coconut milk
20 jun. 10 por el miembro: mew mew mew mew
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This is amazing x Had with cinnamin and splenda x Hit the spot!!!!
02 may. 10 por el miembro: Tyahappy
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This is wonderful for induction. But you have to be careful what you stuff or top it with
26 ene. 10 por el miembro: Quigley
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I made it for breakfast for me and my daughter and I liked it...my daughter thought it was ok...I think I made it a little too thick but I enjoyed it...used strawberries, raspberries and a little whip cream inside...YUMMMMMM!! I need to learn how to make them more firm... :(
09 nov. 09 por el miembro: gburgos1113
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Loved these! I used egg beaters and lowfat milk instead, due to that's what I had, and they turned out great! Plus, I got my picky eater to enjoy them with some sugar free maple syrup. Thanks!
09 jul. 08 por el miembro: MommieAnya0220
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If you are in phase I of GI diet, substitute the cream for buttermilk, and use egg whites instead. I also like to add a drop of vanilla and tsp of splenda for a sweeter crepe.
TIP: It helps if you keep the pan low, and cover a lid on it, before you flip it over... that way it's more firm, like a crepe.
25 ene. 08 por el miembro: fledtheflock
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This recipe is not easy to make and it still tastes like eggs. Not like a crepe.
31 dic. 07 por el miembro: MarshaHelfman2002
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Great for all of us low-carbers! Very versatile!
03 dic. 07 por el miembro: sararay
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they mean that this recipe will make more then one crepe and you can only make one crepe at a time :)Sounds like a great idea and much easier than making regular crepes!
25 nov. 07 por el miembro: rixer21
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Resumen Nutricional:
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Hay 291 calorías en una porción de Egg Crepes.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 80% grasa, 2% carbh, 18% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1218 kj
291 kcal
Proteína
13,2g
Carbohidratos
1,61g
Fibra
0g
Azúcar
0,8g
Grasa
25,54g
Grasa Saturada
10,63g
Grasa Poliinsaturada
2,25g
Grasa Monoinsaturada
10,299g
Colesterol
464mg
Sodio
151mg
Potasio
157mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (2%)
Grasa (80%)
Proteína (18%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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