Añadir a mi Libro de Cocina
Añadir a Diario de Alimentos
Rendimientos:
1 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
5 mins
Comida tipo:
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Walls

Egg Crepes

Easy to make crepes that are lovely for breakfast with your favorite fillings.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Blend all ingredients together with a blender.
  2. Heat a pan with a small amount of oil.
  3. Pour the mixture in the pan. When it starts to come away from the edges, carefully turn over with a spatula.
  4. Slide the finished crepe onto a plate and repeat until your mixture is finished.
  5. Season with artificial sweetner and ground cinnamon.
833 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
My fave bfst now! You can substitute heavy cream for half&half (just 1g of carbs but cheaper ;)).
user vote
08 ene. 11 por el miembro: Kate GB
Delicious with fresh blueberries and whipped coconut milk
user vote
20 jun. 10 por el miembro: mew mew mew mew
This is amazing x Had with cinnamin and splenda x Hit the spot!!!!
user vote
02 may. 10 por el miembro: Tyahappy
This is wonderful for induction. But you have to be careful what you stuff or top it with
user vote
26 ene. 10 por el miembro: Quigley
I made it for breakfast for me and my daughter and I liked it...my daughter thought it was ok...I think I made it a little too thick but I enjoyed it...used strawberries, raspberries and a little whip cream inside...YUMMMMMM!! I need to learn how to make them more firm... :(
user vote
09 nov. 09 por el miembro: gburgos1113
Loved these! I used egg beaters and lowfat milk instead, due to that's what I had, and they turned out great! Plus, I got my picky eater to enjoy them with some sugar free maple syrup. Thanks!
user vote
09 jul. 08 por el miembro: MommieAnya0220
If you are in phase I of GI diet, substitute the cream for buttermilk, and use egg whites instead. I also like to add a drop of vanilla and tsp of splenda for a sweeter crepe. TIP: It helps if you keep the pan low, and cover a lid on it, before you flip it over... that way it's more firm, like a crepe.
user vote
25 ene. 08 por el miembro: fledtheflock
This recipe is not easy to make and it still tastes like eggs. Not like a crepe.
user vote
31 dic. 07 por el miembro: MarshaHelfman2002
Great for all of us low-carbers! Very versatile!
user vote
03 dic. 07 por el miembro: sararay
they mean that this recipe will make more then one crepe and you can only make one crepe at a time :)Sounds like a great idea and much easier than making regular crepes!
user vote
25 nov. 07 por el miembro: rixer21
Anterior 11 a 20 de 23 Siguiente

     
 

Revisar esta receta



Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
 

Ver Más Recetas

Filtrar por Tipo de Comida

Desayuno

Recetas más Recientes

por el miembro: lina.zoza
Receta sencilla y baja en carbohidratos, gran opción para el desayuno o la merienda.
por el miembro: Liagelvis
Delicia horneada simple con 4 ingredientes.
por el miembro: Amarapliego1
Plato saludable y bajo en azúcar.
por el miembro: Fabiomencab
Delicioso desayuno o merienda.

Enviar una Receta

Resumen Nutricional:

Hay 291 calorías en una porción de Egg Crepes.
Desglose de Calorías: 80% grasa, 2% carbh, 18% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1218 kj
291 kcal
Proteína
13,2g
Carbohidratos
1,61g
Fibra
0g
Azúcar
0,8g
Grasa
25,54g
Grasa Saturada
10,63g
Grasa Poliinsaturada
2,25g
Grasa Monoinsaturada
10,299g
Colesterol
464mg
Sodio
151mg
Potasio
157mg
15%
de IDR*
(291 cal)
15% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (2%)
 
Grasa (80%)
 
Proteína (18%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.