Rendimientos: 12 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 20 mins
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: swtlisab
Egg and Sausage Muffins
The no excuse breakfast! These faux muffins are worthy of serving to guests.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat oven to 350 °F (175 °C). Spray muffin tin with cooking spray like Pam (can also use mini bundt muffin pan).
- Spoon cooked sausage in to the tin, filling 1/2 way.
- Mix eggs, cream and other additions (optional: cheese, salsa, bacon, onion - be creative) together and spoon on top of the sausage until almost full.
- Bake for about 20 minutes, until eggs are done and slightly golden.
- Remove from oven and let sit for a couple minutes. Gently use a spoon to remove the "muffin like" creations.
3715 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
good lo carb hi fat recepie
11 ago. 18 por el miembro: jakeramer
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why are you promoting such unhealthy recipes your Fat Secret website?
23 feb. 16 por el miembro: isabel56
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These were really easy and good. They warmed up well in the microwave so we could eat them before work all week.
06 feb. 16 por el miembro: tgattis
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These were so good and easy to make. Cleanup was a breeze. I had to hurry up and freeze the extras before I ate them. Great for those days when you don't have time to cook breakfast and it easy to take with you.
22 mar. 15 por el miembro: Yves336
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can these be frozen?
05 ene. 15 por el miembro: kkevinc
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Just tried these and they go great with some toast. I don't know why there's so much sodium, but these are great. I actually like to bake these until they're "crawling", i.e. they start to pop out of their muffin tins a little. Great recipe!
08 dic. 14 por el miembro: HouseKnight
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Switching out the pork sausage with turkey sausage considerably cuts down the fat content
16 jul. 14 por el miembro: PattyOHagan
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Fantastic, thank you.
07 abr. 14 por el miembro: mmorgan39
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sounds good
14 mar. 14 por el miembro: garney56
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Made this this morning and as I am the only dieter in my house, I made it in the microwave. Loved it!
21 feb. 14 por el miembro: unbridled
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Resumen Nutricional:
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Hay 195 calorías en una porción de Egg and Sausage Muffins.
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Desglose de Calorías: 73% grasa, 2% carbh, 25% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
818 kj
195 kcal
Proteína
12,16g
Carbohidratos
0,72g
Fibra
0g
Azúcar
0,39g
Grasa
15,58g
Grasa Saturada
5,239g
Grasa Trans
0,08g
Grasa Poliinsaturada
2,109g
Grasa Monoinsaturada
6,57g
Colesterol
241mg
Sodio
506mg
Potasio
170mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (2%)
Grasa (73%)
Proteína (25%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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