Rendimientos: 8 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 20 mins
Tiempo de Cocción: 1 hr 25 mins
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Postres
Pasa Bocas
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: oofster
Apple Crisp
I can't believe it's not apples.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat oven 350 °F (175 °C).
- Using a mandolin with medium thickness setting, slice the chayotes.
- Add the chayotes, lemon juice, 3/4 cup of the sweetener, 1/2 the cinnamon, and nutmeg to the pot. Cover and cook over medium heat for 15-20 minutes. Stir occasionally.
- Add the squash (try not to add to much liquid) to a 8x8 baking dish. Bake for 45 minutes, stirring every 15 minutes.
- While the squash is baking, make the crisp topping. Combine the flour, almonds, walnuts, remaining sweetener and cinnamon, vanilla, salt and coconut oil.
- After 45 minutes add the topping and bake for another 20 minutes. Enjoy.
9 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
don't understand the ingredients.
17 ago. 15 por el miembro: Mofucci
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Resumen Nutricional:
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Hay 316 calorías en una porción de Apple Crisp.
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Desglose de Calorías: 55% grasa, 36% carbh, 8% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1323 kj
316 kcal
Proteína
8,74g
Carbohidratos
39,5g
Fibra
31,1g
Azúcar
5,04g
Grasa
26,7g
Grasa Saturada
7,517g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
1,246g
Grasa Monoinsaturada
4,276g
Colesterol
0mg
Sodio
46mg
Potasio
332mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (37%)
Grasa (55%)
Proteína (8%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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