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Rendimientos:
6 porcion(es)
Comida tipo:
Platos Principales
Desayuno
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: knitta888

Frittata Primavera

Italian-style omelet with fresh vegetables, mushrooms and a touch of parmesan cheese.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Sauté garlic, mushrooms, asparagus and bell pepper in olive oil in a medium large skillet for about 4 minutes. Add scallions and sauté another minute.
  2. In a medium bowl, mix eggs with a fork until just blended. Add a tablespoon of water, parmesan cheese, salt and pepper and basil.
  3. Pour egg mixture over vegetables in skillet. Cook for approximately 4-6 minutes, lifting edges and tilting skillet to allow uncooked eggs to go underneath.
  4. Cook until just set. Finish under the broiler for about 1 minute to brown the top a little.
  5. Cool for about 5 minutes then cut into 6 wedges.
  6. Serve warm or room temperature.
126 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
nice
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29 mar. 12 por el miembro: zola5000
This is so bizarre - we must be on the same wavelength, as I shared a recipe just like this on Saturday, but used spinach instead of basil and parmesan cheese, and also used less eggs (4). That's what is so great about frittatas - you can add whatever you like and omit what you don't want...swiss and ham is yummy too!
user vote
23 mar. 08 por el miembro: panza

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 116 calorías en una porción de Frittata Primavera.
Desglose de Calorías: 60% grasa, 13% carbh, 28% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
485 kj
116 kcal
Proteína
8,15g
Carbohidratos
3,69g
Fibra
1,2g
Azúcar
2,16g
Grasa
7,83g
Grasa Saturada
2,183g
Grasa Poliinsaturada
1,015g
Grasa Monoinsaturada
3,698g
Colesterol
213mg
Sodio
127mg
Potasio
222mg
6%
de IDR*
(116 cal)
6% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (12%)
 
Grasa (60%)
 
Proteína (28%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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