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Rendimientos:
15 porcion(es)
Comida tipo:
Sopas
Platos Principales
Platos para Acompañar
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: rsc8781

Vegetable Bean Stew

With absolutely no meat, this tastes amazing alone or served alongside rice. Use fresh ingredients!

Ingredientes

Instrucciones

  1. Coarsely chop onion and mushrooms, mince the garlic. Set aside. Coarsely chop the celery, peel and chop the carrots, and wash (leave the skin on) and chop the red potatoes. Set aside.
  2. In a large frying pan over high flame, heat olive oil. Reduce flame to medium and sauté onions, garlic, and mushrooms with a bit of salt until onion becomes translucent, stirring occasionally. Do not burn the garlic!
  3. Add in parsley, ground cumin, red pepper flakes, and black pepper. Mix thoroughly and let cook for another 10 to 15 minutes covered stirring occasionally. Move pan off the burner and keep covered.
  4. In a large sauce pot, combine tomato sauce, diced tomatoes, salt and water. Place over high flame and bring to a rolling boil, stirring occasionally.
  5. Add the carrots, celery, red potatoes, lentils, basil and sugar to the sauce, along with the contents of the frying pan. Mix thoroughly.
  6. Reduce heat to medium/low and simmer covered for 2.5 hours stirring once every 15 to 20 minutes.
  7. Remove pot from heat and add cornstarch slowly while stirring to prevent clumping. Serve hot.
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Resumen Nutricional:

Hay 201 calorías en una porción de Vegetable Bean Stew.
Desglose de Calorías: 22% grasa, 65% carbh, 13% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
842 kj
201 kcal
Proteína
6,58g
Carbohidratos
33,94g
Fibra
7,6g
Azúcar
7,51g
Grasa
5,12g
Grasa Saturada
0,718g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,722g
Grasa Monoinsaturada
3,386g
Colesterol
0mg
Sodio
1311mg
Potasio
902mg
10%
de IDR*
(201 cal)
10% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (65%)
 
Grasa (22%)
 
Proteína (13%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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