Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Tiempo de Cocción: 1 hr
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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This easy, flavorful coconut chickpea curry is ready in no time and packed with flavour!
Ingredientes
Instrucciones
- Add olive oil to the pan and add chopped onion to the pan and saute for 5 minutes.
- Add the garlic and the rest of the vegetables (do not include the spinach) cook for 7 minutes.
Then add 1 tin of chopped tomatoes let it simmer for 5 minutes.
- Add the curry powder, cumin, paprika and other herbs you fancy.
Simmer for further 5 minutes.
- Add the coconut milk and then stir well.
- Add a dash of cornflour, add the chickpeas and then set the heat to low.
- Add rice to boiling water, let the curry simmer for 30 minutes while rice cooks and then add the spinach.
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Resumen Nutricional:
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Hay 241 calorías en una porción de Chickpea Curry.
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Desglose de Calorías: 45% grasa, 42% carbh, 13% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1006 kj
240 kcal
Proteína
7,6g
Carbohidratos
25,07g
Fibra
7,3g
Azúcar
6,77g
Grasa
11,84g
Grasa Saturada
6,075g
Grasa Poliinsaturada
0,559g
Grasa Monoinsaturada
2,669g
Colesterol
0mg
Sodio
178mg
Potasio
158mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (42%)
Grasa (45%)
Proteína (13%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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