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Rendimientos:
2 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
25 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: lucyland

Mexican Rice Stuffed Peppers

Yummy Mexican brown rice stuffed red bell peppers.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Remove tops of pepper and seeds. Slice pepper lengthwise once to create a pocket for the rice.
  2. Toast peppers in toaster oven or broiler until softened to preferred level.
  3. While peppers toast, sauté onion in olive oil until browned.
  4. Add cooked brown rice to the oil and onions and sauté until slightly browned.
  5. Remove peppers from toaster and place rice inside.
  6. Top with green salsa and enjoy!
248 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
I put the fake Chorizo (plant based) in and mixed in some of the salsa for more flavor. Then threw the stuffed peppers oven to broil a bit more cooking. Not long, 2-3 mins.
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02 feb. 23 por el miembro: The Red Hatter Countess
I added some browned turkey and chipotle sauce to give the filling a little more flavor for my husband. They were yummy!
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19 nov. 11 por el miembro: Think Positive 21
These are great, and you can add just about anything you want to them. Personally, I like to add some black beans, onions, and mushrooms. Yum!
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02 feb. 11 por el miembro: lmc5238
If I am remembering correctly off the top of my head, rice is 4 points per cup and 1/2 tbsp of oil is 1 1/2 points , so if you round up it is 6 points per serving. 5 if you want to hide the 1/2 point.
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01 feb. 08 por el miembro: evelyn64
that recipe can't be 6 points. You dont count the zero point veggies. They are "free" in unlimited quantities (not all veggies..just the zero point ones and all of the above are) You only count per serving 1 c. brown rice and 1/2 T. olive oil.
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01 feb. 08 por el miembro: artistalana
That recipe is 6 points :) Enjoy! This with a nice salad would be a perfect combination
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30 ene. 08 por el miembro: cmichel99
how many points?
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30 ene. 08 por el miembro: Lisa101
Thank you for the delicious recipe! I am a vegetarian and also on WW. I added some mushrooms and it was great. Good luck with your journey : )
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27 ene. 08 por el miembro: morgansmom
can add corn
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20 ene. 08 por el miembro: Spina

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 378 calorías en una porción de Mexican Rice Stuffed Peppers.
Desglose de Calorías: 21% grasa, 71% carbh, 9% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1579 kj
378 kcal
Proteína
8,44g
Carbohidratos
69,22g
Fibra
9g
Azúcar
12,39g
Grasa
9g
Grasa Saturada
1,384g
Grasa Poliinsaturada
1,672g
Grasa Monoinsaturada
5,57g
Colesterol
0mg
Sodio
784mg
Potasio
904mg
19%
de IDR*
(378 cal)
19% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (70%)
 
Grasa (21%)
 
Proteína (9%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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