Poached Eggs with Vinegar
Rendimientos: 2 porcion(es)
Comida tipo:
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Tipper
Poached Eggs with Vinegar
Poaching is a wonderful way to prepare eggs,and poached eggs form the basis of many classic dishes, such as Eggs Benedict. Vinegar helps the egg whites hold their shape.
Ingredientes
Instrucciones
- Bring to a boil enough water to inch up the side of a large, deep skillet.
- Add the vinegar and salt, and bring to a bare simmer.
- Break the eggs, one at a time, into saucer or small bowl and slip them into the water.
- Poach the eggs over low heat until the whites are firm, 2-3 minutes.
- Remove the eggs with a slotted spoon.
- Serve immediately with or without Hollandaise sauce.
70 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
The eggs were a bit bland may-be I should have put more seasoning
23 abr. 07 por el miembro: leantracie
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Resumen Nutricional:
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Hay 150 calorías en una porción de Poached Eggs with Vinegar.
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Desglose de Calorías: 63% grasa, 2% carbh, 35% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
626 kj
150 kcal
Proteína
12,58g
Carbohidratos
0,78g
Fibra
0g
Azúcar
0,78g
Grasa
9,94g
Grasa Saturada
3,099g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
1,364g
Grasa Monoinsaturada
3,81g
Colesterol
423mg
Sodio
1303mg
Potasio
134mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (2%)
Grasa (63%)
Proteína (35%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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