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Rendimientos:
6 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
30 mins
Tiempo de Cocción:
30 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Ensaladas y Aderezos para Ensaladas
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: khutch

Caponata

A great Sicilian dish featuring tomatoes and eggplant.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Salt the eggplant and leave to drain for 30 minutes.
  2. Rinse, dry and fry in hot oil until brown and tender, then drain on paper.
  3. Fry the onion until golden, then add tomatoes and celery.
  4. Simmer for 15-20 minutes then add the capers, pine nuts, raisins and olives.
  5. Dissolve the sugar in the vinegar and add to pan; season with salt and pepper.
  6. Mix in the eggplant and parsley and leave to stand for the flavours to develop fully.
61 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
I like the eggplant, but seemed a little too much oil.
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06 ene. 11 por el miembro: dmkorte1
I left out the sugar and added chopped roasted carrots. Loved it!
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13 may. 10 por el miembro: Mary O
I sprayed the eggplant with oil and roasted them in the oven. It took far less oil than frying and was less time consuming . Also sugar can be replaced with equal
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04 ago. 09 por el miembro: mareib2005
I made this without celery, raisins and sugar and used 10 olives and herb white wine vinegar It was too bitter without the sugar so I added one packet of splenda. I think I like eggplant better with cheese and or garlic. Will probably not make this again
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12 sep. 08 por el miembro: NancyJohnson

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 173 calorías en una porción de Caponata.
Desglose de Calorías: 68% grasa, 28% carbh, 4% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
725 kj
173 kcal
Proteína
1,72g
Carbohidratos
12,28g
Fibra
3,9g
Azúcar
6,96g
Grasa
13,49g
Grasa Saturada
1,82g
Grasa Poliinsaturada
1,886g
Grasa Monoinsaturada
9,258g
Colesterol
0mg
Sodio
188mg
Potasio
362mg
9%
de IDR*
(173 cal)
9% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (28%)
 
Grasa (68%)
 
Proteína (4%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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