Rendimientos: 8 porcion(es)
Comida tipo:
Sopas
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
|
A hearty, cheesy vegetable soup that's more like a meal.
Ingredientes
Instrucciones
- Cook potatoes, onions, carrots and celery in one cup of water for approximately 5 minutes on medium heat.
- Add broccoli to other vegetables and continue to cook for 5-10 minutes.
- Add 3 cups of milk, 2 chicken bouillon cubes and a teaspoon of Worcestershire sauce to vegetables and heat to boiling and then decrease to simmer.
- In a small bowl blend 1/3 cup of flour and 1 cup of skim milk until smooth, add to soup, stir and cook until just thickened. Turn off heat.
- Add shredded cheese and stir until melted. Salt and pepper to taste.
- Note: you can use different vegetables and serve either chunky or pureed. You can use a mixture of cheese, swiss, sharp cheddar etc.
64 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
|
Revisiones
yummy, will have to use fat free or low fat cheese to make it less fattening
19 feb. 09 por el miembro: NancyJohnson
|
|
|
|
|
Revisar esta receta
Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
|
|
|
Ver Más Recetas
|
Filtrar por Tipo de Comida
Sopas
Platos Principales
Recetas más Recientes
Desayuno ligero, fácil y delicioso.
|
Ligera, deliciosa y baja en calorías.
|
Desayuno cursi con verduras.
|
Receta sencilla para un desayuno rápido.
|
|
Enviar una Receta
Resumen Nutricional:
|
|
Hay 183 calorías en una porción de Potato Broccoli Soup.
|
|
Desglose de Calorías: 29% grasa, 50% carbh, 21% prot. |
|
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
767 kj
183 kcal
Proteína
9,95g
Carbohidratos
23,35g
Fibra
2,4g
Azúcar
8,7g
Grasa
5,9g
Grasa Saturada
2,864g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,37g
Grasa Monoinsaturada
0,515g
Colesterol
18mg
Sodio
526mg
Potasio
536mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (50%)
Grasa (29%)
Proteína (21%)
|
|
*Basado en un IDR de 2000 calorías
|