Añadir a mi Libro de Cocina
Añadir a Diario de Alimentos
Rendimientos:
12 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
20 mins
Comida tipo:
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: swtlisab

Egg and Sausage Muffins

The no excuse breakfast! These faux muffins are worthy of serving to guests.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Preheat oven to 350 °F (175 °C). Spray muffin tin with cooking spray like Pam (can also use mini bundt muffin pan).
  2. Spoon cooked sausage in to the tin, filling 1/2 way.
  3. Mix eggs, cream and other additions (optional: cheese, salsa, bacon, onion - be creative) together and spoon on top of the sausage until almost full.
  4. Bake for about 20 minutes, until eggs are done and slightly golden.
  5. Remove from oven and let sit for a couple minutes. Gently use a spoon to remove the "muffin like" creations.
3715 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
These are very tasty and convenient.
user vote
16 may. 12 por el miembro: janicecoh
This is super easy to make ahead. I used fat free half & half and egg substitute to bring down some of the fat and calories. I added cilantro and 1/2 of low fat mozerrella cheese to give it some kick. With this recipe, you could probably make 15 muffins easy and not have a skimmy muffin.
user vote
14 feb. 12 por el miembro: monilove71
Very tastey! I added a whole sweet onion to the egg mixture so I ended up with 48 mini muffins & some scrambled eggs from the leftover egg mixture. I also topped mine off with chopped green onions. Wasnt messy and now I have a bunch for snacks later or breakfast tomorrow!
user vote
01 feb. 12 por el miembro: folsom22
I just made this, I put sausage, red onion, mozarealla/sharp chedar cheese and avacado and pepper...really good quic and easy
user vote
28 ene. 12 por el miembro: 1bxmami
I made a version of these using egg whites, turkey sausage, spinach, and tomatoes. Delish, lowfat and high protein!
user vote
26 ene. 12 por el miembro: Shape-Up-2012
Been eating those every morning for the last 2 months... I love it ! 1 large egg, 1 pork sausage, 5 ml cream per muffin... heating them up in the morning is a pleasure !
user vote
10 ene. 12 por el miembro: Devilliah
made these for church social, they were a big hit and huge change from all the sweets usually cooked and shared there.
user vote
29 dic. 11 por el miembro: TAZPEZMOM
wow this looks fab! cnt wait to try it out ^_^
user vote
01 nov. 11 por el miembro: pandaboo92
I have made this recipe with chicken, mushrooms and onions and low fat swiss-great for any meal!!!
user vote
24 oct. 11 por el miembro: Sara Skow
thank you breakfast is always a challenge because of rushed mornings, lovin leftovers!
user vote
16 oct. 11 por el miembro: bshaw97
Anterior 21 a 30 de 78 Siguiente

     
 

Revisar esta receta



Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
 

Ver Más Recetas

Filtrar por Tipo de Comida

Desayuno

Recetas más Recientes

por el miembro: Maria Rmzx
Ligero, rápido y delicioso.
por el miembro: lina.zoza
Receta sencilla y baja en carbohidratos, gran opción para el desayuno o la merienda.
por el miembro: Ulises Ramirez
Dulce y delicioso postre horneado.
por el miembro: cyn_gutierrez
Ligero, rápido y delicioso.

Enviar una Receta

Resumen Nutricional:

Hay 195 calorías en una porción de Egg and Sausage Muffins.
Desglose de Calorías: 73% grasa, 2% carbh, 25% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
818 kj
195 kcal
Proteína
12,16g
Carbohidratos
0,72g
Fibra
0g
Azúcar
0,39g
Grasa
15,58g
Grasa Saturada
5,239g
Grasa Trans
0,08g
Grasa Poliinsaturada
2,109g
Grasa Monoinsaturada
6,57g
Colesterol
241mg
Sodio
506mg
Potasio
170mg
10%
de IDR*
(195 cal)
10% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (2%)
 
Grasa (73%)
 
Proteína (25%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.