Añadir a mi Libro de Cocina
Añadir a Diario de Alimentos
Rendimientos:
3 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
30 mins
Tiempo de Cocción:
15 mins
Comida tipo:
Aperitivos
Platos para Acompañar
Pasa Bocas
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: ImLuuvd

Eggplant Chips

Sliced eggplant baked with parmesan cheese and herbs makes this treat addictive.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Pre-heat oven to 375° F (190° C).
  2. Pour olive oil on cookie sheet and sprinkle with the garlic powder. Swoosh the cookie sheet around to mix and coat the sheet well.
  3. Slice eggplant into about 1/4" or 1/8" thick rounds, depending on your taste and kitchen tools.
  4. Place eggplant slices on cookie sheet. Rub each slice into the olive oil and garlic powder coated cookie sheet, then turn each slice over and rub around to coat the other side.
  5. Sprinkle lightly with half of the Italian seasoning and parmesan cheese. Turn over gently and sprinkle remaining Italian seasoning and parmesan cheese on other side of rounds.
  6. Bake for about 10 to 15 minutes, depending on thickness, on each side. (Turn over when browned on the bottom).
  7. Note: this is a recipe you really need to watch cooking to see how well it is browning. They are done when they look caramelized on each side.
1557 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
I'm excited to try this. I really haven't done anything with eggplant yet.
user vote
30 abr. 09 por el miembro: Janet52
I'm in love!!!!!
user vote
03 mar. 09 por el miembro: Niki13
Fun side dish. I had these with my mushroom stuffed turkey burger last night. Went over well with the boyfriend, and were really tasty! Thanks.
user vote
22 ene. 09 por el miembro: JLM83
I love making these and other veggie chips.
user vote
19 may. 08 por el miembro: sararay
Would this be 2 points for the entire eggplant? I'm not too good at calculating points!!
user vote
06 may. 08 por el miembro: Kenyetta
I enjoyed the taste. I think you could do the same with zucchini.
user vote
07 abr. 08 por el miembro: Girl_Illa
awesome idea!! but i'll use real garlic instead of the powdered :)rub it in like when i make bruschetta!
user vote
12 mar. 08 por el miembro: smallboned
i just discovered (tasted) them finally! can't wait to try this recipe! thanks for sharing!
user vote
03 mar. 08 por el miembro: cindyshine
They didn't come out crispy rather soggy. I don't think I am a big eggplant fan sorry!
user vote
17 ene. 08 por el miembro: sierra.berryman
For me they weren't crunchy like a potato chip, but they weren't soft. I guess if I had to describe mine, it would be like a lightly done piece of toast. I sliced mine pretty thin using a mandolin slicer. They did not save well. Hope that helps.
user vote
10 ene. 08 por el miembro: ImLuuvd
Anterior 21 a 30 de 40 Siguiente

     
 

Revisar esta receta



Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
 

Ver Más Recetas

Filtrar por Tipo de Comida

Aperitivos Platos para Acompañar Pasa Bocas

Recetas más Recientes

por el miembro: Liagelvis
Delicia horneada simple con 4 ingredientes.
por el miembro: Ed262.
Merienda baja en carbohidratos para quienes siguen una dieta cetogénica.
por el miembro: Set_Petriz
Sabrosa golosina horneada, sin azúcares añadidos.
por el miembro: Buffey1
Desayuno o merienda con bajo contenido en azúcar.

Enviar una Receta

Resumen Nutricional:

Hay 123 calorías en una porción de Eggplant Chips.
Desglose de Calorías: 49% grasa, 35% carbh, 16% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
516 kj
123 kcal
Proteína
5,24g
Carbohidratos
11,58g
Fibra
6,4g
Azúcar
4,6g
Grasa
7,25g
Grasa Saturada
2,127g
Grasa Poliinsaturada
0,719g
Grasa Monoinsaturada
4,012g
Colesterol
7mg
Sodio
131mg
Potasio
449mg
6%
de IDR*
(123 cal)
6% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (35%)
 
Grasa (49%)
 
Proteína (16%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.