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Rendimientos:
12 porcion(es)
Tiempo de Cocción:
10 mins
Comida tipo:
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: slease

Hard Boiled Eggs

Best way to cook hard boiled eggs ever.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Place eggs in a saucepan that they just fit into. Vary the number of eggs and size of pan as needed.
  2. Fill pan with water to just cover eggs. Add salt and set pan on burner over medium high heat.
  3. When water starts to boil turn burner off and place lid tightly on pan. Leave pan on warm burner for 20 minutes.
  4. After 20 minutes run cold water in pan to help eggs cool. Once cool put in refrigerator.
  5. Note: recipe from "500 More Low Carb Recipes" by Dana Carpender.
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Revisiones 
this is the best way I only let mine set covered about 10 min. drain and bounce them eggs in the pan to crack them well cover with cold water.. let set just a few.. and drain again and fill with cold water.. and start peeling..the trick is to buy them eggs ahead and store in the back of the fridge the fresher they are the harder they are to peel..
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22 may. 08 por el miembro: SJWNana
mmMMMMmmm
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04 ene. 08 por el miembro: -Bettina
Work wonders
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12 nov. 07 por el miembro: Luciebly
Exactly the way I do mines, minus the salt, and I only leave it on the burner for 10 mins. They are always perfect (not rubbery)
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11 nov. 07 por el miembro: Angeeqt
thanks what a great suggestion... :)
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07 nov. 07 por el miembro: FemidaBhanji
The salt in the water really helps to peel the eggs later on!
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02 nov. 07 por el miembro: DOOLEY
different! I will try this one in the next few days- thanks!
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01 nov. 07 por el miembro: wayiwas
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Resumen Nutricional:

Hay 74 calorías en una porción de Hard Boiled Eggs.
Desglose de Calorías: 63% grasa, 2% carbh, 35% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
308 kj
74 kcal
Proteína
6,29g
Carbohidratos
0,38g
Fibra
0g
Azúcar
0,38g
Grasa
4,97g
Grasa Saturada
1,55g
Grasa Poliinsaturada
0,682g
Grasa Monoinsaturada
1,905g
Colesterol
212mg
Sodio
1814mg
Potasio
67mg
4%
de IDR*
(74 cal)
4% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (2%)
 
Grasa (63%)
 
Proteína (35%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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