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Roasted Vegetables
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Rendimientos:
6 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
5 mins
Tiempo de Cocción:
30 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro:
Grace29
Roasted Vegetables
Mixed vegetables in the oven with a little olive oil. So simple and perfect for summer.
Ingredientes
1 pizca black pepper
2 cucharaditas salt
4 cucharadas olive oil
1/4 taza asparagus, sliced
1 taza, trozos o rodajas mushrooms
1 grande red onion, sliced
1 cup sliced summer squash
1 taza, picados sweet red pepper
1
grande
yellow pepper, sliced
Instrucciones
Preheat oven to 350 °F (175 °C).
In a bowl, lightly coat the mushrooms, squash, peppers, asparagus and onion in the olive oil and seasoning.
Place the veggies on a non-stick tray and roast for around 25 minutes stirring regularly.
Roast until veggies are tender and lightly browned.
733 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
Revisiones
also add snow peas.
18 mar. 07 por el miembro:
gailli
We use this all the time now. The squash is utterly melt in the mouth after roasting in the oven, and it is very filling.
16 feb. 07 por el miembro:
Walls
Excellent recipe. Spray with oil add tomatoes and there will be no points.
03 feb. 07 por el miembro:
helcha
Use olive oil spray instead.
01 ene. 07 por el miembro:
Eva
Sounds awesome!
19 nov. 06 por el miembro:
tigger
I add sliced egg plant, diced tomatoes and I put the onion on top for flavor but take off (just because I don't like onions). I used canned mushrooms.
31 oct. 06 por el miembro:
Missasissy
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Resumen Nutricional:
Hay 113 calorías en una porción de Roasted Vegetables.
Desglose de Calorías:
70% grasa
, 25% carbh, 5% prot.
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
471 kj
113 kcal
Proteína
1,48g
Carbohidratos
7,47g
Fibra
1,8g
Azúcar
2,41g
Grasa
9,26g
Grasa Saturada
1,293g
Grasa Poliinsaturada
1,046g
Grasa Monoinsaturada
6,578g
Colesterol
0mg
Sodio
779mg
Potasio
249mg
6%
de IDR*
(113 cal)
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (25%)
Grasa (70%)
Proteína (5%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías
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