Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 20 mins
Tiempo de Cocción: 1 hr
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Hoser ![](https://m.ftscrt.com/static/member/69355d7c-76df-4b5d-9c9e-bb9bbe01a44e_tiny.jpg)
Roasted Tomato Basil Soup
An easy, healthy and very tasty tomato soup made from fresh ingredients.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat oven to 400° F (200° C).
- Quarter tomatoes, remove seeds and place skin side down in a lightly-oiled pan. Roast in the oven until they're soft, maybe 45 minutes. A little bit of browning is good, but not too much.
- When the tomatoes are almost ready to come out, chop onions. Mince garlic. Sauté onions and garlic in olive oil until the onions are translucent.
- Chop the basil, reserving a few leaves for garnish. Add the rest of the ingredients to the onions and garlic. Simmer for about ten minutes to allow the flavors to blend.
- Puree with a hand blender. If you'd like a smoother soup you can strain it.
- Season to taste. Serve with a garnish of basil leaves.
- Note: this is a fabulous "canvas" recipe that can be altered as the mood strikes by adding various herbs and spices. For a fancier presentation you could add a dollop or swirl of creme fraiche or sour cream before serving. If you're sodium-conscious, use low-sodium stock. If you prefer a vegetarian version, use vegetable stock instead.
265 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisiones
Easy to make and tastes great. Love it
07 ene. 12 por el miembro: TEN_65
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just made this, and must be honest, it was absolutely scrummy
03 ene. 12 por el miembro: aimeeg89
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3 pts
03 dic. 11 por el miembro: mama mel
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Very easy to make and very tasty
26 sep. 11 por el miembro: dikali
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Delicious soup, perfect side dish.
29 ene. 11 por el miembro: Laura Mills
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I added chopped mozzarella in the end to add some protein.
13 ene. 11 por el miembro: oceanroses
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tried it last night, easy to make tasted great.
03 dic. 10 por el miembro: rodisciple
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For me this recipe has everything going for it-- it's fast and easy, delicious, low-calorie, and it's made with fresh ingredients.
26 sep. 10 por el miembro: Hoser
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Resumen Nutricional:
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Hay 135 calorías en una porción de Roasted Tomato Basil Soup.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 46% grasa, 45% carbh, 9% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
565 kj
135 kcal
Proteína
3,24g
Carbohidratos
16,33g
Fibra
3,7g
Azúcar
8,38g
Grasa
7,42g
Grasa Saturada
1,091g
Grasa Poliinsaturada
1,117g
Grasa Monoinsaturada
5,117g
Colesterol
0mg
Sodio
410mg
Potasio
654mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (45%)
Grasa (46%)
Proteína (9%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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