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Rendimientos:
8 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
30 mins
Tiempo de Cocción:
1 hr
Comida tipo:
Sopas
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Lamporter

Turkey Vegetable Chili

A quick to prepare, low fat and delicious chili.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Heat olive oil in large pot.
  2. Sauté onion and garlic until tender, then add green and red peppers, zucchini (which has been chopped), and turkey breast (which has been previously cooked and cut up into bite-size pieces).
  3. Sauté for 2-3 minutes until tender.
  4. Add canned tomatoes and vegetable juice, stir and crush up whole tomatoes.
  5. Add all remaining ingredients, stir well and bring to boil.
  6. Cover, lower heat, and simmer for 1 hour.
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Resumen Nutricional:

Hay 245 calorías en una porción de Turkey Vegetable Chili.
Desglose de Calorías: 20% grasa, 57% carbh, 23% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1026 kj
245 kcal
Proteína
14,1g
Carbohidratos
35,63g
Fibra
11,8g
Azúcar
10,39g
Grasa
5,62g
Grasa Saturada
0,871g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
1,163g
Grasa Monoinsaturada
3,007g
Colesterol
12mg
Sodio
1147mg
Potasio
750mg
12%
de IDR*
(245 cal)
12% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (57%)
 
Grasa (20%)
 
Proteína (23%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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