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Rendimientos:
2 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
15 mins
Comida tipo:
Postres
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: R.A.P. Marques

Amandel Pannekoek

Pannekoek met weinig koolhydraten.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Scheid de eieren en doe de ingredienten bij elkaar zonder de eiwit.
  2. Alles in een maatbeker mengen.
  3. Klop de eiwit tot het stijf is en voeg het bij de andere mengsel.
  4. Bak nu er pannenkoeken van in de grote die je zelf lekker vind.
  5. Ik vind een keramisch pan het fijnst want je hebt dan geen boter nodig.
126 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Hier kan ook physilis in dan wordt hij wat zwaarder wel met iets fris er op eten
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03 may. 15 por el miembro: Moontjedied

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 277 calorías en una porción de Amandel Pannekoek.
Desglose de Calorías: 78% grasa, 6% carbh, 17% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1157 kj
276 kcal
Proteína
11,63g
Carbohidratos
3,88g
Fibra
1,7g
Azúcar
2,2g
Grasa
23,99g
Grasa Saturada
5,992g
Grasa Poliinsaturada
0,81g
Grasa Monoinsaturada
3,31g
Colesterol
208mg
Sodio
398mg
Potasio
70mg
14%
de IDR*
(276 cal)
14% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (5%)
 
Grasa (78%)
 
Proteína (17%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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