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Rendimientos:
1 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
10 mins
Comida tipo:
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: SONONJA

Islander Buckwheat Porridge

A simple, no fail staple recipe that's super healthy and gluten free.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Cook buckwheat as per package instructions, and add butter, raisins and cinnamon.
  2. Cube the apple and once buckwheat is cooked add the remaining ingredients.
  3. Stir up and enjoy!
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Revisiones 
Whoa - one serving have more carbs than I'm allowed for one meal! I cannot eat even one serving unless I save up enough carbs from another meal. I don't think I'll try this one at all. :(
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20 jun. 10 por el miembro: Jujubeanak

     
 

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Desayuno o merienda rápida y baja en calorías.

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Resumen Nutricional:

Hay 374 calorías en una porción de Islander Buckwheat Porridge.
Desglose de Calorías: 33% grasa, 60% carbh, 8% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1565 kj
374 kcal
Proteína
7,55g
Carbohidratos
59,17g
Fibra
7,4g
Azúcar
34,21g
Grasa
14,47g
Grasa Saturada
3,87g
Grasa Poliinsaturada
0,41g
Grasa Monoinsaturada
1,406g
Colesterol
14mg
Sodio
36mg
Potasio
256mg
19%
de IDR*
(374 cal)
19% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (59%)
 
Grasa (33%)
 
Proteína (8%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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