Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 20 mins
Tiempo de Cocción: 30 mins
Comida tipo:
Sopas
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: jullie57
Red Pepper & Tomato Soup
Lovely roast vegetables make this taste amazing.
Ingredientes
Instrucciones
- Place onions, peppers and garlic on a cookie sheet. Brush lightly with olive oil and roast at 400 °F (205 °C) for 20 minutes checking every 5 minutes as you want them browned but not burnt.
- Allow to cool on sheet then add to food processor with water and chop finely or puree.
- Add contents of food processor to large pot with tomatoes, herbs and chicken broth, simmer for 30 minutes.
- Note: can be topped with grated cheese or sour cream.
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Resumen Nutricional:
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Hay 58 calorías en una porción de Red Pepper & Tomato Soup.
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Desglose de Calorías: 27% grasa, 58% carbh, 16% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
243 kj
58 kcal
Proteína
2,62g
Carbohidratos
9,69g
Fibra
2,4g
Azúcar
5,56g
Grasa
1,99g
Grasa Saturada
0,243g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,245g
Grasa Monoinsaturada
1,105g
Colesterol
0mg
Sodio
824mg
Potasio
85mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (57%)
Grasa (27%)
Proteína (16%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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