Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A healthy spin on a traditional favorite chicken and rice dish that's full of taste and flavor.
Ingredientes
Instrucciones
- In a medium bowl, whisk together broth, cornstarch, sugar, soy sauce, vinegar and ginger; set aside.
- Heat oil in a wok or large skillet over medium-high heat. Add scallions, garlic and pepper and cook 2 minutes. Add chicken and cook until browned all over, about 5 minutes.
- Add reserved sauce and simmer until sauce thickens and chicken is cooked through, about 3 minutes.
- Serve chicken and sauce over rice.
- Yields about 1 cup of chicken and sauce and 1/2 cup of rice per serving.
1684 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
I only used 1 tablespoon of clover honey. Served with a cauliflower veggie rice and yellow beans from my garden. DELICIOUS.
11 ago. 23 por el miembro: Julippe
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Served with stir-fry veggies (broccoli, yellow pepper, celery, carrots and white onions) that had oil with garlic. Only changes were half stevia and half real sugar. Couldn't find my white vinegar so used honey-ginger vinegar. This is a definite keeper for my diabeties. Loved it. Will cook for company first chance I get.
15 dic. 20 por el miembro: mdavignon
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great recipe)
10 dic. 20 por el miembro: dantan3
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I loved this!
10 ene. 15 por el miembro: Vivmom
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This turned out great! I used brown rice as well and totally loved it!
09 sep. 13 por el miembro: Lanet26
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This is a definite keeper! I cooked my chicken in half of the oil called for and a little extra broth, and cut the garlic in half, but this was amazing!
12 may. 12 por el miembro: Olei
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Very easy to prepare. Healthy and tastes good!
24 mar. 12 por el miembro: khamzawi
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This was okay. I did not see much of a resemblance to General Tso's Chicken though. It tasted more gingery but still good over the rice. I used brown and white rice.
20 mar. 12 por el miembro: roni0906
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So good, I'm going to make it again!
03 mar. 12 por el miembro: bethanies
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Resumen Nutricional:
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Hay 298 calorías en una porción de General Tsao Chicken.
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Desglose de Calorías: 12% grasa, 46% carbh, 41% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1247 kj
298 kcal
Proteína
29,68g
Carbohidratos
33,45g
Fibra
0,7g
Azúcar
6,81g
Grasa
3,96g
Grasa Saturada
0,832g
Grasa Trans
0,028g
Grasa Poliinsaturada
1,132g
Grasa Monoinsaturada
1,462g
Colesterol
66mg
Sodio
480mg
Potasio
406mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (47%)
Grasa (12%)
Proteína (41%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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