Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 50 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Desayuno
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: snjgushue ![](https://m.ftscrt.com/static/member/3bf647d4-3f9a-4a43-895c-d77e2868b011_tiny.jpg)
Zucchini and Egg Bake
A tasty baked zucchini and egg recipe that's a great side dish.
Ingredientes
Instrucciones
- Set oven to 350 °F (175 °C). Spray a 8 x 8" casserole dish with cooking spray.
- In a large saucepan sprayed with cooking spray, sauté zucchini, onion, garlic, and dry seasonings until tender, approximately 8-10 minutes. Take off heat and let cool.
- In a bowl, combine eggs, milk, and hot sauce - mix well.
- Add egg mixture to zucchini. Mix and pour into casserole dish. Bake for 35-40 minutes until eggs are puffy and set.
453 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisiones
I made this but with whole wheat pita pockets and brie cheese, such a nice breakfast treat , eat every other day
04 sep. 14 por el miembro: sandykessler
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wonderful dish. didn't have the buttermilk so I used common substitute of milk and lemon juice.
delicious.
06 sep. 11 por el miembro: wstewart1958
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Very very good! Great as dinner tonight and will be an easy breakfast tommorrow.
13 may. 08 por el miembro: FeeBeeBud
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Is there an alternative to the buttermilk?
17 sep. 07 por el miembro: Angel_Fire
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Loved it ! Hubby did too. warmed squares of it up next day with some cheese on it. YUMMY !
24 jul. 07 por el miembro: Rascal_fatts
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I am wondering how it would be with soy milk and egg whites...I will let you know! Looks great!
21 jul. 07 por el miembro: ThomasB
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Could be made even lower fat if only egg whites were used! Great recipe though!
17 jul. 07 por el miembro: Kallie
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Resumen Nutricional:
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Hay 46 calorías en una porción de Zucchini and Egg Bake.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 7% grasa, 51% carbh, 42% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
192 kj
46 kcal
Proteína
5,11g
Carbohidratos
6,15g
Fibra
1,1g
Azúcar
3,23g
Grasa
0,4g
Grasa Saturada
0,151g
Grasa Poliinsaturada
0,08g
Grasa Monoinsaturada
0,068g
Colesterol
1mg
Sodio
110mg
Potasio
291mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (51%)
Grasa (7%)
Proteína (42%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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