Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Tiempo de Cocción: 45 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Pasa Bocas
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Tlkohl
Roasted Root Vegetables
This is a simple way to enjoy an assortment of root veggies in tiny bites and can be eaten as a snack or as a pretty side dish.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat oven to 400 °F (205 °C).
- Cut vegetables into 1" cubes.
- Spread vegetables out evenly on a cookie sheet in a single layer. Drizzle with olive oil and toss to make sure all veggies are covered. Sprinkle with sea salt and black pepper.
- Roast the vegetables in the hot oven for about 45 minutes, stirring once halfway through cooking, until vegetables are tender and starting to turn golden. Serve hot.
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Resumen Nutricional:
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Hay 140 calorías en una porción de Roasted Root Vegetables.
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Desglose de Calorías: 43% grasa, 50% carbh, 6% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
586 kj
140 kcal
Proteína
2,35g
Carbohidratos
18,73g
Fibra
4,8g
Azúcar
9,03g
Grasa
7,14g
Grasa Saturada
1,009g
Grasa Poliinsaturada
0,875g
Grasa Monoinsaturada
4,994g
Colesterol
0mg
Sodio
200mg
Potasio
510mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (51%)
Grasa (43%)
Proteína (6%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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