Rendimientos: 2 porcion(es)
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Acorn squash with summer vegetables and brown rice.
Ingredientes
Instrucciones
- Take the Acorn squash and slice it down the middle from the top stem downward and scoop out seeds.
- Use olive oil spray like pam and spray both acorn squash halves lightly. Then lightly sprinkle garlic salt in each half.
- Wrap in plastic wrap (like saran) tightly and microwave for 12 minutes on high. The wrap will keep the nutrients in the squash and keep it from drying out.
- Slice up the vegetables and toss in Italian dressing, then steam to your desired texture.
- Prepare the brown rice according to the directions of your preferred brand.
- Once everything is cooked, take the veggies and the brown rice and mix them together.
- Stuff the acorn squash with the mixture and serve.
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Resumen Nutricional:
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Hay 230 calorías en una porción de Stuffed Acorn Squash.
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Desglose de Calorías: 13% grasa, 80% carbh, 8% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
960 kj
230 kcal
Proteína
4,6g
Carbohidratos
48,35g
Fibra
6g
Azúcar
1,62g
Grasa
3,46g
Grasa Saturada
0,564g
Grasa Poliinsaturada
0,682g
Grasa Monoinsaturada
1,972g
Colesterol
0mg
Sodio
166mg
Potasio
948mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (79%)
Grasa (13%)
Proteína (8%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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