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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
5 mins
Tiempo de Cocción:
10 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Summer1909

Pork Medallions with Rosemary and Mushrooms

Delicious pork medallions make the other white meat a taste sensation.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Slice pork into 8 crosswise pieces.
  2. Press each pork tenderloin slice to 1-inch thickness.
  3. Heat margarine in large heavy skillet over medium-high heat. Brown pork quickly, about 1 minute on each side. Remove from heat.
  4. Place cooked pork slices on serving plate, reserving drippings. Keep warm.
  5. Add mushrooms, onion, rosemary, celery salt, pepper and garlic to reserved drippings in skillet.
  6. Cook over low heat about 2 minutes, stirring frequently.
  7. Add sherry; stir to blend. Return pork slices to skillet; spoon mushroom mixture over slices. Cover and simmer 3-4 minutes.
  8. Place pork slices and mushrooms mixture on serving plate. Garnish with sprigs of fresh rosemary and fresh mushrooms caps, if desired.
363 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
With a few minor tweeks, this will be a good addition to my meals.
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20 abr. 18 por el miembro: lyndanorvitch
seasonings could be tweeked buy this item is very fast and tasty.
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10 oct. 11 por el miembro: Spuddinger
It is Atkins friendly if you change the margarine to butter and the apple juice to vinegar
user vote
01 mar. 11 por el miembro: menuplan
Outstanding! My hubby had this with a side of brown rice and a side salad while I added it to my salad as my meal...delish!! Kids enjoyed this as well.
user vote
13 sep. 10 por el miembro: repsgoddess
I'm not a huge pork fan, but this was absolutely amazing! So good, I can't wait to make it again! I served it with veggies, though my husband asked for a potato or brown rice next time.
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04 ago. 10 por el miembro: JennyStash
Easy and elegant!!!
user vote
23 feb. 10 por el miembro: Summer1909

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 162 calorías en una porción de Pork Medallions with Rosemary and Mushrooms.
Desglose de Calorías: 35% grasa, 4% carbh, 62% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
679 kj
162 kcal
Proteína
24,48g
Carbohidratos
1,46g
Fibra
0,4g
Azúcar
0,54g
Grasa
6,08g
Grasa Saturada
1,723g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
1,34g
Grasa Monoinsaturada
2,48g
Colesterol
74mg
Sodio
198mg
Potasio
486mg
8%
de IDR*
(162 cal)
8% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (3%)
 
Grasa (35%)
 
Proteína (62%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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