Rendimientos: 2 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 18 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Desayuno
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: dangerrr ![](https://m.ftscrt.com/static/member/45d7e23f-4a16-4309-8bc4-c33834d313cf_tiny.jpg)
Portabella Spinach Pizza
Simply satisfy the pizza craving with delicious portabella mushrooms.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat oven to 375 °F (190 °C).
- Clean and cut the stems off portabella mushroom caps.
- Wash spinach. Fill the inside of the mushroom caps with the spinach.
- Sprinkle mozzarella cheese over the mushrooms.
- Sprinkle the powdered garlic and seasoning salt.
- Place filled mushroom caps onto a baking sheet. Cook for 12 to 16 minutes or until cheese is melted.
276 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisiones
It's pretty good, though, I would have liked my mushroom to be a little more thoroughly cooked. I am not sure if it had to do with my oven, or just the timing (maybe a little bit of both). I will make it again, and just cook it a little longer.
I also added cilantro, tomato, and onion to it.
07 jun. 13 por el miembro: mosammich
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I make a similar dish. I saute garlic, onion and bell pepper in a small amt of olive oil, add salt, pepper, paprika and tumeric. When veggies are tender add about 1/4 cup water and cover pan. Simmer until most of the liquid is gone. Fill a large portabella mushroom cap with the veggies, add cheese. I like a combo of grated parmesean, grated sheeps milk cheese and slices of colby. Bake in a covered dish for about 15 minutes. Delicious.
06 mar. 13 por el miembro: bodegadaze
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Looks yummy!
01 ene. 13 por el miembro: jennmorris
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a nice variation is: fill the caps with salsa & sprinkle with a small amount of mexican 4 blend cheese or other fav queso.
08 may. 12 por el miembro: dangerrr
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Resumen Nutricional:
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Hay 86 calorías en una porción de Portabella Spinach Pizza.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 34% grasa, 34% carbh, 32% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
360 kj
86 kcal
Proteína
7,62g
Carbohidratos
8,31g
Fibra
3g
Azúcar
2,31g
Grasa
3,64g
Grasa Saturada
1,936g
Grasa Poliinsaturada
0,304g
Grasa Monoinsaturada
0,942g
Colesterol
11mg
Sodio
238mg
Potasio
852mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (34%)
Grasa (34%)
Proteína (32%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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