Rendimientos: 8 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 25 mins
Tiempo de Cocción: 25 mins
Comida tipo:
Aperitivos
Platos Principales
Panes y Productos Horneados
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: mary2008 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_lemon_shared_tiny.jpg)
Roasted Vegetable and Ricotta Pizza
Delicious pizza with roasted fall vegetables, ricotta and mozzarella.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat oven to 475 °F (250 °C).
- Brush a large baking sheet (preferably rimless) with oil, or line with parchment paper, if desired, for easy cleanup.
- On a lightly floured surface, roll and stretch dough into a 12 x 16" oval (or as large as will fit on baking sheet); transfer to sheet.
- Sprinkle dough with half the mozzarella. Scatter vegetables on top, and dollop with ricotta; sprinkle with remaining mozzarella and, if using, rosemary.
- Drizzle with olive oil; season with salt and pepper.
- Bake until bubbling and golden, 20 to 25 minutes. Serve.
- Note: adapted from a recipe at MarthaStewart.com
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Resumen Nutricional:
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Hay 303 calorías en una porción de Roasted Vegetable and Ricotta Pizza.
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Desglose de Calorías: 38% grasa, 40% carbh, 22% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1269 kj
303 kcal
Proteína
17,55g
Carbohidratos
31,54g
Fibra
5,2g
Azúcar
4,52g
Grasa
13,2g
Grasa Saturada
7,004g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,538g
Grasa Monoinsaturada
4,728g
Colesterol
29mg
Sodio
412mg
Potasio
406mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (40%)
Grasa (38%)
Proteína (22%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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