Rendimientos: 5 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Platos para Acompañar
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: cheapthrillz
Pasta with Ricotta, Broccoli and Tomatoes
This simple and inexpensive whole wheat pasta meal is creamy without feeling heavy like an Alfredo sauce.
Ingredientes
Instrucciones
- Prepare whole-wheat pasta noodles per package directions.
- While cooking, steam the broccoli and slice the grape tomatoes into halves and set both aside.
- After draining the pasta, immediately stir in the ricotta so it melts over the pasta. Stir in the broccoli and tomatoes.
- Add salt and pepper to taste and red pepper flakes for zip!
- Note: despite the simple ingredients list, these nutrient-packed foods provide whole grains, fiber and calcium.
71 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
I'd try it, the numbers are about right, but I would use corn pasta not wheat pasta.
Kate 1962
26 sep. 11 por el miembro: kate1962
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Resumen Nutricional:
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Hay 373 calorías en una porción de Pasta with Ricotta, Broccoli and Tomatoes.
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Desglose de Calorías: 19% grasa, 62% carbh, 19% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1560 kj
373 kcal
Proteína
19,37g
Carbohidratos
63,4g
Fibra
10,7g
Azúcar
5,26g
Grasa
8,77g
Grasa Saturada
4,27g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,199g
Grasa Monoinsaturada
0,397g
Colesterol
23mg
Sodio
339mg
Potasio
218mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (62%)
Grasa (19%)
Proteína (19%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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