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Tapas Baked Tomato Egg Nests
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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
30 mins
Tiempo de Cocción:
20 mins
Comida tipo:
Aperitivos
Platos para Acompañar
Desayuno
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro:
mizski
Tapas Baked Tomato Egg Nests
A wonderful way to sneak some veggies into breakfast.
Ingredientes
4 cucharadas heavy cream
4 grandes eggs
4 cucharadas parmesan cheese, shredded
4 pizcas black pepper
4 pizcas salt
4
grandes enteros
tomatoes
Instrucciones
Pre-heat the oven to 350° F (180° C).
Cut a slice off the tops of the tomatoes and, using a teaspoon, carefully scoop out the pulp and seeds without piercing the shells.
Turn the tomato shells upside down on paper towels and let drain for 15 minutes. Season the insides of the shells with salt and pepper.
Place the tomatoes in an oven proof dish just large enough to hold them in a single layer.
Carefully break 1 egg into each tomato shell, then top with 1 tablespoon of cream and 1 tablespoon of shredded cheese.
Bake in the preheated oven for 15-20 minutes, or until the eggs are just set. Serve hot.
Note: shredded asiago or other cheeses work well too.
134 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
Revisiones
Used red bell peppers instead of tomatoes and was not pleased with how the consistency was, still very liquidy after 25 min in the oven. I am sure they would have been great had they hardened.
04 ago. 12 por el miembro:
elenakrystal
I needed to scoop out more pulp. I would drain them maybe a little longer or dry inside with paper towel. I cooked mine longer. I did enjoy!
07 jul. 11 por el miembro:
Kemery9873
This recipe is acceptable for all Phases of Atkins and provides ~5g net carbs of veggies.
17 abr. 11 por el miembro:
mizski
This recipe is acceptable for all Phases of Atkins and provides ~5g net carbs of veggies.
17 abr. 11 por el miembro:
mizski
This recipe is acceptable for all Phases of Atkins and provides ~5g net carbs of veggies.
17 abr. 11 por el miembro:
mizski
This recipe is acceptable for all Phases of Atkins and provides ~5g net carbs of veggies.
17 abr. 11 por el miembro:
mizski
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Resumen Nutricional:
Hay 179 calorías en una porción de Tapas Baked Tomato Egg Nests.
Desglose de Calorías:
60% grasa
, 18% carbh, 22% prot.
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
748 kj
179 kcal
Proteína
10,1g
Carbohidratos
8,17g
Fibra
2,2g
Azúcar
5,19g
Grasa
12,22g
Grasa Saturada
5,934g
Grasa Poliinsaturada
1,167g
Grasa Monoinsaturada
4,028g
Colesterol
236mg
Sodio
324mg
Potasio
516mg
9%
de IDR*
(179 cal)
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (18%)
Grasa (60%)
Proteína (22%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías
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