Añadir a mi Libro de Cocina
Añadir a Diario de Alimentos
Rendimientos:
6 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
5 mins
Tiempo de Cocción:
10 mins
Comida tipo:
Aperitivos
Platos para Acompañar
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: BLShaeffer

Zucchini Parmesan

Chopped zucchini with parmesan cheese.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Combine zucchini, margarine, garlic, salt and pepper in a saucepan with water at medium heat. Cover and let simmer for 1 minute.
  2. Uncover and continue to let cook for 5 minutes or until zucchini is tender, stirring occasionally. Remove from heat.
  3. Add parmesan cheese and serve.
579 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
I thought this dish was delicious! I used butter since I'm on the Atkins :) also garlic gave it a wonderful taste with the parmesan cheese. I cut the zucchini into pieces like zucchini sticks..Ohh so good and very easy to make.
user vote
20 oct. 12 por el miembro: BBD5
This is the best way I've ever had zucchini! Will make again for sure. I tweaked and made with butter instead of ff margarine. The inclusion of butter or margarine (tho I'm partial to butter since I'm on Atkins) helps the parmesan to stick really good to the zucchini.
user vote
17 ene. 12 por el miembro: Olivia70
Yummy! One of my very favorite sides and so easy to do!
user vote
11 ago. 11 por el miembro: littlesmom
I also used butter and tossed in some Chili Powder and it was really great!!
user vote
20 abr. 11 por el miembro: weirdangel
I made this using olive oil (~ 1-1/2 Tbsp) instead of margarine or butter, I used also I used little more garlic (5 or 6 cloves instead of 2). Otherwise I followed the recipe as directed. My family loved it! It's very quick, healthful (for how many calories it has it has a substantial amount of protein), and filling. I would definitely make this again.
user vote
22 ene. 11 por el miembro: MrsTofu
Tastes great! I made this with butter (since I'm on Atkins and can have butter) and it was delish! Just don't overcook zucchini like I did :-)
user vote
27 ago. 10 por el miembro: deelytful1
Delicious!
user vote
21 ago. 09 por el miembro: ErinNickel

     
 

Revisar esta receta



Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
 

Ver Más Recetas

Filtrar por Tipo de Comida

Aperitivos Platos para Acompañar

Recetas más Recientes

por el miembro: Carrerafranchesco
Desayuno ligero, fácil y delicioso.
por el miembro: Steven G.
Bebida nutritiva para cualquier momento del día.
por el miembro: Amarapliego1
Plato saludable y bajo en azúcar.
por el miembro: araamay
Merienda masticable, fácil y saludable.

Enviar una Receta

Resumen Nutricional:

Hay 28 calorías en una porción de Zucchini Parmesan.
Desglose de Calorías: 30% grasa, 44% carbh, 26% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
116 kj
28 kcal
Proteína
2,03g
Carbohidratos
3,42g
Fibra
0,9g
Azúcar
1,46g
Grasa
1,02g
Grasa Saturada
0,568g
Grasa Trans
0,008g
Grasa Poliinsaturada
0,115g
Grasa Monoinsaturada
0,238g
Colesterol
2mg
Sodio
462mg
Potasio
226mg
1%
de IDR*
(28 cal)
1% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (44%)
 
Grasa (30%)
 
Proteína (26%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.