Rendimientos: 48 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 25 mins
Tiempo de Cocción: 10 mins
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A healthy and delish version of my fall favorite cookies.
Ingredientes
Instrucciones
- In a large bowl, beat softened butter with an electric mixer on medium to high speed for 30 seconds.
- Add the 1 cup sugar, the baking powder, nutmeg and baking soda, beat until combined.
- Beat in sour cream, egg product, and vanilla until combined. Beat in as much of the flour as you can with the mixer. Using a wooden spoon, stir in any remaining flour.
- Cover and chill for 1 to 2 hours or until dough is easy to handle.
- Pre-heat oven to 375° F (190° C).
- Lightly coat cookie sheets with nonstick cooking spray, set aside. In a small bowl, combine the 2 Tablespoons sugar and the pumpkin pie spice.
- Shape dough into 1-inch balls. Roll balls in the sugar mixture to coat. Place balls 2 inches apart on prepared cookie sheets.
- Bake for 10 to 11 minutes or until edges are golden brown. Transfer to a wire rack to cool.
480 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
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very tasty!!
24 mar. 11 por el miembro: kittyjean
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Resumen Nutricional:
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Hay 50 calorías en una porción de Low Calorie Snickerdoodles.
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Desglose de Calorías: 24% grasa, 70% carbh, 6% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
210 kj
50 kcal
Proteína
0,74g
Carbohidratos
8,88g
Fibra
0,2g
Azúcar
4,56g
Grasa
1,33g
Grasa Saturada
0,82g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,07g
Grasa Monoinsaturada
0,334g
Colesterol
4mg
Sodio
22mg
Potasio
11mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (70%)
Grasa (24%)
Proteína (6%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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