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Rendimientos:
24 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
25 mins
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Postres
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: thinnyme

Cinnamon Pumpkin Muffins

A totally delicious wheat free, low-calorie pumpkin muffin.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Pre-heat oven to 375 °F (190 °C). Prepare muffin tins so you have enough for 24 muffins.
  2. In a bowl mix, spelt and rye flour, brown sugar, baking powder, sea salt, spices and set aside.
  3. In bowl with a mixer blend together pumpkin, eggs and buttermilk. If you like you can replace the brown sugar with 1 cup of agave nectar (mix in with wet ingredients).
  4. Add wet ingredients to dry ingredients and stir till just combined. Do not over mix.
  5. Add in chopped nuts. Mix a couple times. Portion out mixture into muffin cups.
  6. Mix sugar with cinnamon, then sprinkle on top of muffins before baking.
  7. Put muffins into 375 °F oven and bake for 20-25 minutes.
  8. A toothpick inserted into the center of a muffins should come out clean. Cool on racks.
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Revisiones 
Yes it is true Spelt is a variety of wheat, but is non-hybridized and the whole grain is unbrominated. I can't eat wheat, it just doesn't digest well in my system. Oat flour works wonderfully in this recipe too and is one of my favorites to bake with. Enjoy!
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16 ene. 10 por el miembro: thinnyme
Hello, these muffins sound wonderful. Just an fyi spelt is a variety of wheat, some folks can tolerated it better than other varieties of wheat.
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16 ene. 10 por el miembro: Roseana
Delicious muffins :)!!! So very tasty!!! LOVE IT!!
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20 nov. 09 por el miembro: gburgos1113
130 cals, probs eat 2....260cals
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11 nov. 09 por el miembro: lambchops
Hey wonderful people! I just noticed the actual buttermilk amount didn't come through! It takes 1 cup of low-fat buttermilk to make this recipe! Next time I share a recipe I'll be sure all the measurements for ingredients are available, or enter them myself.
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13 oct. 09 por el miembro: thinnyme
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Resumen Nutricional:

Hay 133 calorías en una porción de Cinnamon Pumpkin Muffins.
Desglose de Calorías: 30% grasa, 59% carbh, 10% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
556 kj
133 kcal
Proteína
3,61g
Carbohidratos
20,44g
Fibra
2,9g
Azúcar
11,14g
Grasa
4,64g
Grasa Saturada
0,66g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
2,513g
Grasa Monoinsaturada
0,625g
Colesterol
32mg
Sodio
171mg
Potasio
148mg
7%
de IDR*
(133 cal)
7% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (60%)
 
Grasa (30%)
 
Proteína (10%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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