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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
45 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: bcaldwell

Pork Loin with Red Wine Gravy

Tasty pork loin that's good with either rice or pasta and green beans.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
  2. Place pork in a 9x13" baking dish, and sprinkle with salt, pepper and garlic powder.
  3. Top with onion and celery, and pour wine over all.
  4. Bake in preheated oven for 45 minutes.
  5. When done baking, remove meat from baking dish and place on a serving platter.
  6. Pour gravy packet mix into baking dish with wine and cooking juices, and stir until thickened.
  7. Slice meat, and cover with gravy.
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Revisiones 
It looks good I think I am going to try it.
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16 ene. 11 por el miembro: Seigfried
Excellent - we both enjoyed it.
user vote
06 sep. 10 por el miembro: rhonda1964
This was a winner dinner! Everyone in my family loved this, right down to my 3 year old. I added some mushrooms to the recipe and I did have to cook it a little longer, about 15 minutes. I didn't know if the meat was done and didn't want to make anyone sick, I need a meat thermometer. I loved the way my house smelled while it was cooking. Thanks for the great recipe and it was well balanced with carbs, calories, fat, and high in protein!
user vote
21 oct. 09 por el miembro: kmaxwell08
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Resumen Nutricional:

Hay 394 calorías en una porción de Pork Loin with Red Wine Gravy.
Desglose de Calorías: 25% grasa, 9% carbh, 66% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1648 kj
394 kcal
Proteína
48,36g
Carbohidratos
6,74g
Fibra
0,2g
Azúcar
0,94g
Grasa
8,26g
Grasa Saturada
2,856g
Grasa Poliinsaturada
0,866g
Grasa Monoinsaturada
3,731g
Colesterol
148mg
Sodio
418mg
Potasio
1010mg
20%
de IDR*
(394 cal)
20% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (9%)
 
Grasa (25%)
 
Proteína (66%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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