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Rendimientos:
7 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
20 mins
Tiempo de Cocción:
10 mins
Comida tipo:
Aperitivos
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: jhoward96

Baked Crab Rangoon

These crowd-pleasers are baked, not fried, so you don't have to feel guilty about enjoying them.

Ingredientes

Instrucciones

  1. In a small bowl, combine the cream cheese, garlic salt and Worcestershire sauce until smooth.
  2. Stir in crab and onion.
  3. Place 2 teaspoonfuls in the center of each wonton wrapper.
  4. Moisten edges with water; bring corners to center over filling and press edges together to seal.
  5. Place on a baking sheet coated with non-stick cooking spray.
  6. Lightly spray wontons with nonstick cooking spray.
  7. Bake at 425 °F (210 °C) for 8-10 minutes or until golden brown. Serve warm.
  8. Note: when you bite into these golden appetizers you'll find a creamy crab filling that rivals restaurant fare.
790 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Amazing!!! I used 1/3 less fat cream cheese and increased the amount to 4 oz to make it easier for me to divide (calculated everything out and it still came out to 1 pt per wanton).
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11 abr. 10 por el miembro: MEJ
These were absolutely wonderful! I was able to make 20 instead of 14 wontons. High on list of "do again". Like another commenter, goes wonderful with Egg Drop Soup. A keeper!!!!
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01 mar. 10 por el miembro: The Next Number
So, so good!
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21 feb. 10 por el miembro: IrishGrandma
Oh. My. God. I can't wait to try these, Crab Rangoon is my undoing when people at the office order takeout!
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17 feb. 10 por el miembro: kregan84
so easy and delicious...very satisfying!
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21 ene. 10 por el miembro: cheribaby22
Really good! Didn't even miss that they aren't fried!
user vote
20 ene. 10 por el miembro: lheeney
I think this recipe is wonderful, I would just add a little less crab net time.
user vote
02 ene. 10 por el miembro: Tmcreynolds
Tried this recipe and loved it! They taste just like the "real ones", and they were so easy to make. They go great with the recipe for Egg Drop Soup, makes a wonderful lunch when you are craving take out!
user vote
13 oct. 09 por el miembro: Eemee
2 pieces per serving, 2 Weight Watchers points per serving or 1 point each
user vote
12 feb. 09 por el miembro: jhoward96
Anterior 11 a 19 de 19

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 94 calorías en una porción de Baked Crab Rangoon.
Desglose de Calorías: 22% grasa, 52% carbh, 25% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
394 kj
94 kcal
Proteína
5,76g
Carbohidratos
12,03g
Fibra
0g
Azúcar
0,06g
Grasa
2,29g
Grasa Saturada
1,379g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,15g
Grasa Monoinsaturada
0,628g
Colesterol
12mg
Sodio
147mg
Potasio
40mg
5%
de IDR*
(94 cal)
5% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (53%)
 
Grasa (22%)
 
Proteína (25%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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