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12 may. 15
Diario de amandabloyer, 12 may. 15
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Not too far off! The doctor said that their scales weigh in a little heavier than others which could explain the 349 to 351 jump. regardless, I'm down 10 lbs since last month!
159,2 kg
Disminuído hasta ahora:
3,2 kg
.
Aún para ir:
75,3 kg
.
Dieta seguida: Bien.
Ver Calendario de Dieta
, 12 mayo 2015:
1988 kcal
Grasa: 95,51g | Prot: 115,75g | Carbh: 182,98g.
Desayuno:
International Delight French Vanilla Coffee Creamer, Coffee.
Almuerzo:
Milk (2% Lowfat Without Added Vitamin A and Nonfat Solids), Peanut Butter and Jelly Sandwich.
Cena:
Glory Foods Seasoned Country Style String Beans with Potatoes, Chicken Leg (Skin Eaten), Roasted Broiled or Baked Chicken Thigh (Skin Eaten), Roasted Broiled or Baked Chicken Thigh (Skin Eaten).
Pasa Bocas / Otros:
Pepsi Pepsi (Can), Hershey's Payday (King Size).
más...
4001 kcal
Ejercicio:
Pasar la Aspiradora - 3 minutos, Conduciendo - 35 minutos, Tareas del Hogar - 7 minutos, Baño - 6 minutos, Descansando - 15 horas y 9 minutos, Durmiendo - 8 horas.
más...
Ganando 1,1 kg a la Semana
18 Seguidores
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Comentarios
Wonderful! 10 pounds in a month is great.
12 may. 15 por el miembro:
Lavender159
10 down & keep the climb alive Amanda.
12 may. 15 por el miembro:
Jonathan Walsh
Wow!!! Congrats! So happy for you! :D
12 may. 15 por el miembro:
MissCynic
Congratulations! Keep it up
12 may. 15 por el miembro:
Kiwiexpat
Dr scales are always heavier because most make you weigh in your shoes and you probably at least drink some water before you go
12 may. 15 por el miembro:
Addie Aline
Yay for you!
12 may. 15 por el miembro:
HCB
Nice job on your loss!
13 may. 15 por el miembro:
jmb3450
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