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HBarney
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15 abr. 18
Diario de HBarney, 15 abr. 18
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Made a family favorite tonite. Blackened salmon and asparagus. The seasoning on te salmon is equal parts salt, pepper and chili powder.
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, 15 abril 2018:
1414 kcal
Grasa: 70,38g | Prot: 65,70g | Carbh: 120,38g.
Desayuno:
Kellogg's Frosted Flakes, Whole Milk.
Almuerzo:
Dairy Queen Cheeseburger (No Bun), Arctic Circle French Fry (Small).
Cena:
Avocado Vegetable Oil, Asparagus, Kirkland Signature Atlantic Salmon.
Pasa Bocas / Otros:
Reddi-wip Extra Creamy Whipped Cream, Strawberries, Enjoy Life Soft Baked Snickerdoodle Cookies.
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292 kcal
Ejercicio:
Caminar (Moderado) - 5/kph - 1 hora, Samsung Health - 23 horas.
más...
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Comentarios
Looks delicious!
15 abr. 18 por el miembro:
jengetfit123
love Fresh Salmon...
15 abr. 18 por el miembro:
buddha0004
Looks good, I am having that tonight
15 abr. 18 por el miembro:
skinnyminny54
Looks yummy!
16 abr. 18 por el miembro:
Gingerk65
Fantastic choices!
16 abr. 18 por el miembro:
HCB
Healthy and yummy!
16 abr. 18 por el miembro:
8Patty
I’ve never made salmon. So how would I go about making it any tips?
16 abr. 18 por el miembro:
weese.a
Has salmon on the grill last night. The skin was crispy. Served with a mixed salad and a mustard vinaigrette without honey or sugar. The taste buds do change.
16 abr. 18 por el miembro:
clay pot baker
Love salmon!
16 abr. 18 por el miembro:
SquirrelB
Weese.a I just mix equal parts salt, pepper and chili powder, I put oil in pan, fish skin side down. Then I put seasoning mixture on non skin side and cook for 4 minutes or so and flip and cook 4 more till it's done, white all the way thru
16 abr. 18 por el miembro:
HBarney
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