Spicy Jerk Tuna Avocado Boat
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1163 kcal
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Grasa: 69,23g | Prot: 66,66g | Carbh: 76,22g.
Almuerzo: Muscle Milk Chocolate Protein Drink, President's Choice Splendido, Cold-Pressed Extra Virgin Olive Oil, P'tit Québec Mozzarella, Gardein Crispy Chick'n (without Sauce), Spaghetti Winter Squash (Without Salt, Drained, Cooked, Boiled, Baked). Cena: Kirkland Signature Honey, Grace Jerk Seasoning, Yellow Sweet Peppers, Celery, Ocean's Flaked White Tuna in Water, Avocados. Pasa Bocas / Otros: Ritz Crackers, Pringles Pizza Stix, Kraft All Natural Peanut Butter. más...
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Comentarios
Apparently 'Paleo' and obviously tasty!
12 may. 17 por el miembro: AgileBee
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12 may. 17 por el miembro: norcalkitty
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I made avocado tuna salad today too!
12 may. 17 por el miembro: coachmulrine
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My mouth is watering! Looks and sounds delicious!
12 may. 17 por el miembro: Horseshu1
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12 may. 17 por el miembro: ShariD7512
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12 may. 17 por el miembro: Mistybenner
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13 may. 17 por el miembro: lidiaraguzini
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13 may. 17 por el miembro: liltita51
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13 may. 17 por el miembro: Darren the Runner
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13 may. 17 por el miembro: Slimleolion
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13 may. 17 por el miembro: Bottom B
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I would love the recipe! Looks delish
13 may. 17 por el miembro: andi062116
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Recipe (Total Time: 15 min)...
INGREDIENTS
1 avocado, cut in half, pit removed, diced, skins reserved
1 can tuna in water, drained (water reserved)
1/4 bell pepper
1/4 red onion, diced
2 stalks of celery, chopped
1 clove garlic, minced
1 tablespoon jerk seasoning (try Grace Jerk Seasoning, macros already in FatSecret)
1 teaspoon chili pepper flakes
Juice from 1/4 lemon
INSTRUCTIONS
1. In a small bowl, combine all ingredients and mix with a fork.
2. Add reserved water to reach consistency of your liking (optional)
3. Divide mixture between reserved avocado skins then serve
13 may. 17 por el miembro: AgileBee
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13 may. 17 por el miembro: maeday42
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13 may. 17 por el miembro: carol hielckert
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YUM! Looks SO good, I absolutely love avocado.
13 may. 17 por el miembro: Wellness5
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13 may. 17 por el miembro: Bernaducci
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13 may. 17 por el miembro: kellyann11
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I will be making it tomorrow. Thank u!
14 may. 17 por el miembro: Bottom B
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15 may. 17 por el miembro: smprowett
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